Heb je een mooie zomerfoto gemaakt? Stuur deze dan nu in!

Heb je een mooie zomerfoto gemaakt? Stuur deze dan nu in!

Zijn jullie al terug van de zomervakantie? Dan hopen wij dat jullie een heerlijke vakantie achter de rug hebben. Fanatiek spotten tijdens de vakantie doen sommigen van jullie, anderen houden het bij een paar foto's. Maar iedereen heeft vast een fraaie foto gemaakt die perfect jullie zomer weergeeft. Naar die foto zijn wij op zoek!

De zomer in beeld brengen. Dat is wat wij zo eind september en begin oktober gaan doen. Daarom zoeken wij, net als in voorgaande jaren, naar de mooiste, fraaiste en foto's met emotie. Foto's die het perfecte zomergevoel weergeven. Dat kan een Ferrari F430 Spider zijn die in Kitzbühel werd vastgelegd of wellicht Jeremy Clarkson die werd gespot in Monaco in een Bugatti. Denk jij een foto te hebben voor de special, lees dan onderstaande regels even door en stuur nu je foto of foto's in!

1. Vermeld je naam en de plaats waar de auto gespot is;
2. Foto's dien je te verkleinen naar een minimale resolutie van 1024 pixels breed, te nummeren en in een winzip bestand/WeTransfer te versturen naar onderstaand e-mailadres;
3. Wees kritisch op je eigen foto;
4. Stuur maximaal tien foto's in;
5. Foto's stuur je op met onderwerp: Breng de zomer in beeld , naar emil[@]autogespot.com.

Aan het einde van de zomer zullen we een selectie maken en naarmate de hoeveelheid ingezonden foto's een aantal artikelen publiceren.

Succes met spotten en geniet van de zomer!

Heb je een mooie zomerfoto gemaakt? Stuur deze dan nu in!

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    AUSTRIA D.J. Lieftink  -  08-08-2013 om 23:07

    Mooi. Ben net terug uit Oostenrijk! Heb aardig wat zomerspots ;)

  2. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws