Hallo Ferrari 458 Monte Carlo, tot in Frankfurt!

  • Ruud
  • 25-07-2013 11:34
  • 2318
  • 1

Hallo Ferrari 458 Monte Carlo, tot in Frankfurt!

Een hele tijd geleden lieten we al een klein filmpje van de Ferrari 458 Monte Carlo zien. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en zien we deze foto's gemaakt in het heilige dorp Maranello. De auto die we zien is de uitgeklede versie van de Ferrari 458 Italia en de auto die onder codenaam Monte Carlo ontwikkeld wordt, die moet gaan concurreren met de Aston Martin V12 Vantage S en de Mercedes-Benz SLS AMG Black Series. De introductie van de Monte Carlo zal vlak voor de IAA plaatsvinden, waarop iedereen vervolgens op de IAA kan gaan kennismaken met de Ferrari 458 Monte Carlo.

Zoals altijd past Ferrari het bekende recept toe op hun snellere versies. Minder gewicht, meer pk's en nog sneller schakelen. De versnellingsbak van de 458 Italia schakelt al snel maar dat kan altijd nog iets sneller. De V8 zal voorzien worden van om en nabij de 600 pk en zal daarmee de SLS AMG Black Series in de nek gaan hijgen. Saillant detail is dat de preview van de 458 Monte Carlo niet zal plaatsvinden in Italië.

Als we naar de 458 Monte Carlo kijken zien we dat er zeer waarschijnlijk weer een prachtige streep over de gehele auto getrokken zal worden. Ook de plaatsing van de uitlaten is iets gewijzigd ten opzichte van de 458 Italia. De voor- en achterbumper zullen ook een kleine wijziging meekrijgen in het voordeel van de downforce. Aan de voorkant zien we naast de koplampen ook twee gaten die waarschijnlijk voor meer koeling van de remmen moeten zorgen.

Hallo Ferrari 458 Monte Carlo, tot in Frankfurt!Hallo Ferrari 458 Monte Carlo, tot in Frankfurt!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag