Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt

  • Emil
  • 25-09-2012 09:16
  • 2794
  • 5

Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt

Pagani is langzaam aan het beginnen met de levering van Huayra's aan klanten. In 2013 begint Pagani met de levering van de Huayra aan de de Verenigde Staten en op dit moment zijn het vooral Europese landen en Aziatische waar de auto's naar verscheept worden. Voor een Aziatische klant werd recentelijk de bouw van een groene Huayra afgerond.

Het gaat hier om Huayra met productienummer 8. Niemand weet om wat voor kleur het gaat maar het is een combinatie tussen Britisch Racing Green en Emerald. Op sommige foto's lijkt de groene lak te zijn verweven met het carbon fiber en op andere foto's niet. Dat is lastig te zien en de Huayra zul dus gewoon gespot moeten worden. Binnenin is opnieuw groen terug te vinden in de vorm van leer. Een insider zegt dat dit exemplaar waarschijnlijk naar Hong Kong gaat.

Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt
Groene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische marktGroene Pagani Huayra bestemd voor de Aziatische markt

Reacties op dit artikel