Gordon Ramsay gespot met zijn LaFerrari

  • Emil
  • 19-10-2015 13:06
  • 2053
  • 0

Gordon Ramsay gespot met zijn LaFerrari

Veel geld verdienen met een beroep als kok is niet voor veel mensen weggelegd. De Britse topkok Gordon Ramsay heeft 26 restaurants wereldwijd en is een bekend gezicht op tv met zijn programma's. Naast de liefde voor de keuken geniet hij in zijn vrije tijd van zijn sportauto's. Als goede klant bij Ferrari kocht hij de gelimiteerde LaFerrari.

De grofgebekte Brit rijdt al jarenlang Ferrari. Hij werd eerder al eens gespot in een 458 Italia maar door de jaren heen stonden ook een California, 612 Scaglietti, 550 Maranello, F12berlinetta en nog andere paarden bij hem thuis. Volgens de Britse krant The Sun heeft hij al meer dan vijftien Ferrari's gehad waarmee hij tot een select groepje van klanten hoort bij Ferrari. Combineer daarbij zijn prominente aanwezigheid in de media en Ferrari bood hem de mogelijkheid de LaFerrari te kopen. Zijn LaFerrari is uitgevoerd in een stoere configuratie. Grigio Silverstone dat werd gecombineerd met Matte carbon. Een stuk minder opvallend dan Rosso maar iedere kleur staat goed op de LaFerrari.

Wie een LaFerrari Coupé heeft zal waarschijnlijk al weten dat er ook een Spider variant op komst is. De geruchten gaan daar al een tijdje over en inmiddels lijkt Ferrari hier ook daadwerkelijk aan te werken. Volgend jaar tijdens de Genève Motor Show moet de auto staan.

Gordon Ramsey gespot met zijn LaFerrari

De Britse topkok bezocht recentelijk ook Maranello op de nieuwe 488 GTB te ervaren. Een Ferrari die qua prestaties niet kan tippen aan zijn LaFerrari maar voor Ferrari was dit natuurlijk goede pr voor het merk. Er zijn natuurlijk tal van andere klanten die het merk minder positief in de schijnwerpers laten zien.

Reacties op dit artikel