Gespot: Leuke taxi’s!

Gespot: Leuke taxi’s!

En toen werd er ineens een Maserati Ghibli op blauwe platen gespot! Hij is al wel vaker voorbij gekomen maar het blijft toch een leuke uitzondering op het stereotype taxi dat we allemaal kennen. Het is even goed kijken tussen alle Mercedessen, BMW’s, Volkswagens en ga zo maar door maar zo nu en dan zit er een vreemde eend in de bijt en dat levert nog wel eens een spot op!

Zo ook in het geval van deze Maserati Ghibli. Uiteraard in de diesel uitvoering want als je zoveel kilometers maakt als de gemiddelde taxi is het vele malen goedkoper om diesel te rijden. Denk echter niet dat de Ghibli diesel een saaie auto is. Oké, het is geen S Q4 met een dikke brul uit een benzine zes cilinder maar Maserati heeft uit deze diesel V6 ook nog een leuk geluidje weten te krijgen wat ook nog eens versterkt kan worden door de auto in sport modus te zetten waardoor er een paar extra kleppen in de uitlaat open gaan. 0-100km/u is geklaard in 6,3 seconden wat netjes is voor een diesel. De topsnelheid is vastgesteld op 250km/u. Dus de chauffeur van deze Maserati heeft het goed voor elkaar lijkt mij!
Gespot: Leuke taxi’s!

Toen ik deze spot zag herinnerde ik mij ook meteen dat ik kort geleden zelf een Mercedes-Maybach op blauwe platen zag rijden en dat deed mij weer denken aan een andere behoorlijk onderscheidende taxi. Een heuse Maybach 57 S! Dan heb je het als taxichauffeur helemaal voor elkaar, elke dag rijden in een vliegend tapijt met een 6.0 V12 met meer dan 600pk onder de kap. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat deze Maybach in Nederland rond reed als taxi getuige de spots en een snelle kentekencheck leert dat de Maybach inmiddels niet meer in Nederland is. Gelukkig hebben we nog wel de spots waar we op terug kunnen kijken!
Gespot: Leuke taxi’s!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Jurick  -  11-09-2017 om 18:23

  Er is een Nederlandse en Noorse Ford Focus RS 2015 als taxi gespot. Wss Uber's!

 2. Profile pic
  JoranBentley  -  11-09-2017 om 19:17

  @Jurick, dat is ook gaaf! Heb je zowel als chauffeur als passagier tenminste een beetje lol tijdens dat ritje:)

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws