Genève 2019: Mansory Venatus

Genève 2019: Mansory Venatus

Ook één van de populairste nieuwkomers in het exclusieve SUV segment is ten prooi gevallen aan de Duitse tuner. De Lamborghini Urus, die met Mansory tuning als Venatus door het leven gaat, is flink onder handen genomen, of het geslaagd is moet je zelf maar bepalen. De Urus is van zichzelf al een bruut en opvallend apparaat dus je kan je afvragen in hoeverre die auto een dergelijke behandeling als deze echt nodig heeft. Voor velen die zichzelf zo'n auto kunnen veroorloven is het echter niet genoeg om alleen een exclusieve auto te hebben, er moet geen tweede van rond rijden. Wat dat betreft biedt Mansory zeker een uitkomst.

Met de Venatus zet Mansory een product neer dat onmiskenbaar van de duitse tuner afkomstig is. Een extreme, vernieuwde voorkant met uitgebreide bodykit, motorkap met ventilatiegaten, sideskirts en een forse diffuser met plek voor drie gecentreerde uitlaten zijn de Nieuwe uiterlijke kenmerken van de Venatus. Daarnaast prijkt er ook nog eens een flinke spoiler op de achterklep en ook een subtiele dakspoiler ontbreekt niet. Het interieur is voor Mansory begrippen redelijk beschaafd gebleven en ligt zelfs nog wel een beetje in lijn met Lamborghini. Een zwart lederen interieur met oranje contrasten zorgt voor een luxueus maar toch ook sportief binnenste van de exclusieve SUV. Technische gegevens van de Venatus ontbreken en het zou dus kunnen zijn dat de techniek ongemoeid is gebleven. Niet dat dat erg is want de Urus is van zichzelf al de op één na snelste SUV ter wereld.


Genève 2019: Mansory Urus

Genève 2019: Mansory Urus

Genève 2019: Mansory UrusGenève 2019: Mansory UrusGenève 2019: Mansory UrusGenève 2019: Mansory UrusGenève 2019: Mansory Urus

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS grandmasterb  -  06-03-2019 om 22:51

    Ik moet zeggen Mansory heeft voor het eerst een auto niet lelijker gemaakt, maar dat is bij een Urus eigenlijk ook niet mogelijk, die is van zichzelf al erg lelijk, hoewel voor de Bentaya hetzelfde geldt.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spots



Gerelateerd nieuws