Genève 2016: TopCar Stingray GTR

Genève 2016: TopCar Stingray GTR

De Russische tuner TopCar is voor het eerst dit jaar aanwezig in Genève. Als specialist in Porsche worden in Zwitserland voor de 991 Turbo en de Cayenne bodykits gepresenteerd.

Er werden maar liefst negen maanden uitgetrokken voor de ontwikkeling van de Stinger GTR. De tuner heeft een bodykit ontwikkeld waarbij 90% van het originele exterieur wordt aangepast. Er zijn twee weken tijd nodig om de kit te plaatsen. De vouwlijn vanaf de voorste wielkast door de deur wordt doorgetrokken naar de extra opgepompte achterste wielkasten. Waar andere tuners kiezen voor demonteerbare onderdelen is deze bodykit volledig geïntegreerd met het originele exterieur. Alles is volledig custom made en tijdens de plaatsing van de kit kan een klant altijd nog kiezen voor een verandering van bijvoorbeeld het kleurenschema. Slechts 25 exemplaren worden in totaal gebouwd. Op de beurs staat exemplaar nummer 7. Het bodywerk heeft prachtige details die de auto echt uniek maken.

Genève 2016: TopCar Stingray GTR Genève 2016: TopCar Stingray GTR Genève 2016: TopCar Stingray GTR Genève 2016: TopCar Stingray GTR Genève 2016: TopCar Stingray GTR Genève 2016: TopCar Stingray GTR

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws