Gele Mercedes-Benz SLS Black Series blijft verfrissend

Gele Mercedes-Benz SLS Black Series blijft verfrissend

De Mercedes-Benz SLS AMG Black Series is hopelijk niet de laatste Black Series-variant die we hebben gezien. Mercedes-AMG lijkt echter niet zo heel happig om deze naam weer nieuw leven te geven en dus moeten we het doen met zaken uit het verleden. In het geval van de SLS AMG Black Series is dat absoluut geen straf.

Zeker als je het lef (en het geld) had om hem in Solarbeam Yellow uit te voeren heb je nu een auto die er de komende decennia nog perfect tegenaan kan. De tint geel is nagenoeg perfect en benadrukt het bijzondere karakter van de Black Series alleen maar meer. Ik heb het al vaker gezegd, maar zet de Black Series eens naast een normale SLS en je ziet een wereld van verschil. De Black Series is de versie van de SLS waarvoor je zou moeten gaan. Het maakt de normale SLS een doetje en dat is jammer voor het model, maar een compliment voor de allersterkste versie.

Gele Mercedes-Benz SLS Black Series blijft verfrissend

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  Jochen  -  12-02-2018 om 18:42

  En een aardig gaar wijf met een bunny shirt. Zal ze toch al zeker een jaar of 30 eerder gehad hebben... toch?

 2. Profile pic
  grandmasterb  -  12-02-2018 om 22:25

  Geel is toch wel een gave kleur, alleen in Nederland durft haast niemand dat, liever zwart dan val je niet op, stel je voor!

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws