Geld koopt geen smaak

  • Brecht
  • 08-12-2023 13:25
  • 127
  • 0

Geld koopt geen smaak

In Amerika is het een bekende uitspraak: 'Money can't buy taste'. Deze Amerikaanse Ferrari 458 Italia illustreert precies wat er met deze uitspraak bedoeld wordt.

De 458 in kwestie is namelijk niet meer zoals hij ooit de fabriek uit kwam rollen. De normaliter zwarte accenten aan de voor- en achterzijde van de 458 zijn rood gemaakt om te matchen met de lak van de auto, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de aparte rode wielen waar de eigenaar van deze 458 Italia voor is gegaan. Het totaalplaatje is een auto waar veel liefhebbers een beetje verdrietig van zullen worden.

Dat we deze 458 in Hollywood tegenkomen verbaast velen waarschijnlijk niet. De plek is gekend om de rijke filmsterren en andere bekende mensen die er alles aan doen om op te vallen. Een ding is zeker: opvallen doet deze Ferrari wel op deze manier. VSA_spotter zal dan ook niet goed hebben moeten zoeken om deze auto te vinden, want deze auto zie je van kilometers (of in het geval van deze spotter miles) ver al aankomen.

Geld koopt geen smaakKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel