Geef je mening: weg met de snelwegspots of niet?

  • Ruud
  • 25-11-2021 12:06
  • 778
  • 30

Geef je mening: weg met de snelwegspots of niet?

Eerder dit jaar hebben we een grote groep snelwegspotters, in binnen- en buitenland, een mail gestuurd met daarin het verzoek om het aantal snelwegspots te minderen. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en is het tijd voor de volgende stap.

In maart 2021 stuurden we een mail naar snelwegspotters die de site overspoelen met tientallen snelwegspots per uploadronde, of meer dan tientallen snelwegspots op hun account hebben staan. In de mail hebben we gevraagd om het aantal snelwegspots te minderen en selectiever te zijn in wàt er geüpload wordt.

Waarom de mail en wat leverde dat op?
De mail is verstuurd naar aanleiding van aanhoudende klachten en irritaties vanuit spotters. Aangezien we klachten en feedback van spotters altijd serieus nemen hebben we de dialoog gezocht. De reacties bleken wisselend: van begripvol en mindering tot 0,0 verandering of zelfs een toename.

Wat zijn (volgens spotters) de klachten?
"Kwantiteit", "inspiratieloos", "saai", voegt weinig toe", "vaak slechte kwaliteit", "altijd dezelfde hoeken", "het gaat ten koste van de views voor mooie spots" is feedback dat we horen.

Geef jouw mening!
Daarom mogen ook de niet-snelwegspotters nu van zich laten horen. Moeten de snelwegspots weg of moeten ze blijven? Let op: het gaat om spots waarbij spotters langs de snelweg kamperen, over een overweg, bij een viaduct/brug/tankstation. Dus niet: als jij in een auto zit en er rijdt een supercar voorbij waarvan je mooie foto's maakt.

De poll loopt tot en met 1 december. Daarna gaan we gecombineerd met eerder ontvangen feedback, de knoop doorhakken.

Reacties op dit artikelGerelateerd nieuws