Gaat de nieuwe Aston Martin Vantage meer geluk brengen voor het merk?

  • Ruud
  • 17-06-2024 12:15
  • 203
  • 0

Gaat de nieuwe Aston Martin Vantage meer geluk brengen voor het merk?

De vorige generatie Aston Martin Vantage bracht het merk niet helemaal wat het gehoopt had. Een gedateerd interieur en een te ielig uiterlijk zorgde niet voor het verkoopkanon wat ze hadden voorzien. Dat wordt met de nieuwe Vantage wel anders. Een zeer geslaagd ontwerp met een modern interieur moet mensen weer terug naar het Britse merk trekken.

De eerste exemplaren van de nieuwe Vantage worden inmiddels gespot. Het Britse merk kwam begin dit jaar met de nieuwe Vantage en wat ons betreft is het een schot in de roos. De voorkant is wat breder gemaakt en heeft verwijzingen naar de legendarische One-77. Aan de achterkant is ook wat meer breedte toegevoegd waardoor de lijn wat beter loopt en ook de kont van de Vantage er nu sportief en gespierd eruit ziet. Vuurwerk wordt verzorgd door de V8 die in het vooronder ligt. Uiteraard uit de schappen van AMG maar wel aangepast door de engineers van Aston Martin om er 665 pk en 800 Nm uit te persen. Zonder moeite, want de DBX 707 heeft er natuurlijk 707!

In het interieur vinden we het gloednieuwe multimedia systeem terug. Dat werd vorig jaar al met de DB12 geïntroduceerd maar inmiddels ook te vinden in de DBX 707 en deze Vantage. Apple CarPlay, Android Auto en een fatsoenlijk touchscreen moeten de klanten over de streep trekken om deze bolide aan te schaffen. Zoals gezegd, de eerste exemplaren rijden rond en wij zullen de komende tijd de leukste kleuren voor jullie uitlichten.

Gaat de nieuwe Aston Martin Vantage meer geluk brengen voor het merk?Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel