G-Power gaat voor de Hurricane 2, moet 400 km/u halen

G-Power gaat voor de Hurricane 2, moet 400 km/u halen

Standaard goed voor 625 pk in Competition vorm. Dat is voor lafaards, maar dat vinden ze elk standaard vermogen uit een sedan bij G-Power en in Engeland beter bekend als Infinitas. Ze gaan namelijk een nieuwe G-Power Hurricane maken en wel onder de naam Hurricane 2. Deze krijgt 1.000 pk en moet een topsnelheid van 400 km/u+ gaan halen.

Dat zijn ferme beloftes en het is maar de vraag of je dat kan waarmaken. Welke banden ga je gebruiken en kan de auto het vermogen wel aan. Gelukkig hebben de M5's van tegenwoordig vierwielaandrijving dus het vermogen naar de grond krijgen is niet het grootste probleem. Blijft alles heel bij deze waardes en bovenal, welke banden kunnen deze sedan naar de 400 km/u en daarboven helpen? Overigens willen ze dat niet alleen met de Sedan gaan doen. Ook een 5-Serie Touring moet er aan geloven en een minimale snelheid van 372,4 km/u gaan halen. Dat is namelijk het record dat staat op naam van G-Power. Hoe en wanneer is nog niet duidelijk maar het doel is in ieder geval gezet en aan het blok wordt al gewerkt. Grotere turbo's, nieuwe software en meer koeling zijn de maatregelen die genomen zijn. Of het genoeg gaat zijn?

G-Power gaat voor de Hurricane 2, moet 400 km/u halenG-Power gaat voor de Hurricane 2, moet 400 km/u halenG-Power gaat voor de Hurricane 2, moet 400 km/u halen

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws