G 63 AMG haalt topsnelheid op de A10

G 63 AMG haalt topsnelheid op de A10

Bijna elke celebrity, en wat andere stereotypes, rijden er in rond, meestal met een slakkengangetje door het drukke centrum van een of andere metropool, maar soms ze ook op de A10 te vinden. En dan gaat het er heel anders aan toe..

Op die A10 bij Amsterdam-Zuid kwam de politie vannacht een Mercedes-AMG G 63 tegen die met een snelheid van 180 kilometer per uur langs het overige verkeer raasde. Zeker voor een G-Klasse is dit een pittige vaart, want volgens AMG ligt de topsnelheid van deze zeecontainer op 209 kilometer per uur. Echter bleek de Geländewagen zijn gaspedaal nog dieper ingedrukt te kunnen worden. Bij het zien van het stopteken vloog hij er met een nog hogere vaart vandoor. Volgens de politie werden er snelheden tot 240 kilometer per uur bereikt. Dit zou erop duiden dat ook de G 63 ongetwijfeld zijn topsnelheid heeft bereikt.

Enige tijd later werd de snelheid gereduceerd tot een weerzinwekkende 0 kilometers per uur, de handige coureurs manoeuvreerden zichzelf namelijk in een doodlopende straat. Hier kon de politie hen aanhouden en werd de gehuurde G 63 Edition 463 op Duits kenteken ingevorderd. Eind goed al goed... voor de ene helft van de betrokkenen dan.

G 63 AMG haalt topsnelheid op de A10

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok