Fun en toch praktisch, Ferrari GTC4Lusso T

Fun en toch praktisch, Ferrari GTC4Lusso T

Vandaag de dag zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar voor de mens die een auto zoekt met ruimte maar die toch voldoende plezier biedt. Denk bijvoorbeeld aan de geweldige Mercedes E63S Estate of de Audi RS6. Wil je echter nog iets meer concessies doen dan zijn ook de Porsche Panamera Sport Turismo en deze Ferrari GTC4Lusso hele leuke opties!

Je levert hierbij dan wel enigszins in op de praktische bruikbaarheid van de auto. Je kan in theorie nog steeds met vier personen in de auto al zal het minder comfortabel zijn voor de passagiers die achterin zitten. Tevens is het laadvermogen meer beperkt. De Panamera Sport Turismo is wat dat betreft wel wat comfortabeler aangezien deze gewoon beschikt over vijf deuren. De GTC4Lusso is wat beperkter in zijn gebruiksgemak maar maakt dat ruimschoots goed met het plezier wat de auto je biedt wanneer je achter het stuur kruipt. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Ferrari FF, is deze GTC4Lusso nu zelfs in twee smaakjes te krijgen. Één mogelijkheid is een geweldige V12 met 690pk. De andere optie is de 610pk sterke V8 die ook in dit gespotte exemplaar ligt. En het maakt niet uit voor welke motorisering je opteert, de rij-ervaring blijft geweldig. Snelheid en krachtige acceleraties gecombineerd met alledaagse bruikbaarheid. Zo wordt het boodschappen doen toch een stuk leuker!
Fun en toch praktisch, Ferrari GTC4Lusso T

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    Tom Da Man  -  12-10-2017 om 16:43

    Erg mooie kleur op de meeste Ferrari's. Gisteren zag ik nog de nieuwe Cali - naam ken ik niet meer - in dezelfde kleur, en met een zwart dak. Ook erg mooi, al ligt dat zeker niet aan de carrosserie, want die is hoogstens acceptabel.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws