Ferrari Testarossa vastgelegd met prachtige achtergrond

  • Ruud
  • 16-11-2023 10:50
  • 183
  • 0

Ferrari Testarossa vastgelegd met prachtige achtergrond

La Turbie is het prachtige bergachtige gebied net ten noorden van Monaco. Het is geen wonder dat er zo nu en dan een sportwagen met Monegaskische kentekenplaten zijn weg daar vindt. Deze keer spotten we een prachtige witte Ferrari Testarossa.

Voor deze fotoshoot werd gekozen voor een pittoreske locatie, bekend om zijn adembenemende uitzichten over de zee. De kenmerkende zwarte strepen op het asfalt zijn uiteraard opvallend, hier gebeuren wel meer dingen dan photoshoots met Monaco op de achtergrond.

Toch is het hoogtepunt van de beelden ongetwijfeld de adembenemende witte Testarossa. Slechts een paar waren wit gespoten. De Ferrari Testarossa was in productie van 1984 tot 1996, met een ontwerp van Pininfarina. In de jaren tachtig viel hij op door zijn iconische luchtinlaten aan de zijkant, waardoor hij een onderscheidend uiterlijk kreeg. Uiteraard kreeg hij extra faam door Miami Vice! De hitserie uit die tijd. De Testarossa werd aangedreven door een 4,9-liter V12 motor, die 390 pk produceerde. Met een topsnelheid van ruim 290 km/u was het een van de snelste productiesportwagens van zijn tijd. De acceleratie van 0 naar 100 km/u in ongeveer 5,3 seconden demonstreerde zijn indrukwekkende prestaties.


Ferrari Testarossa vastgelegd met prachtige achtergrondKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag