Ferrari Portofino M gespot in Maranello

Ferrari Portofino M gespot in Maranello

Afgelopen woensdag kwam Ferrari met de vernieuwde Portofino. Achter de naam werd de M van Modificato geplakt om aan te geven dat er toch wel wat gewijzigd is. Het prototype van de Portofino M werd vorige maand al gespot. Echter wist de spotter het beestje nog niet de juiste naam te geven.

We moeten het nog even met wat camouflage doen maar we kunnen duidelijk zien dat het hier om de M gaat. Het gewijzigde front en de nieuwe bumpers, die er sportiever en agressiever uitzien zijn duidelijk zichtbaar. De Portofino M is niet alleen optisch aangepakt. De belangrijkste wijziging zit hem onderhuids. De aandrijflijn is gemodificeerd en is voorzien van een een volledig nieuwe achtversnellingsbak en een Manettino met vijf standen, inclusief een Race-mode.

De Portofino M heeft een 3.855 cm3 grote motor die is gebaseerd op de inmiddels bekroonde V8 met turbo die vier jaar op rij werd uitgeroepen tot ‘International Engine of the Year’. Verbeteringen aan de motor hebben geresulteerd in een vermogen van 620 pk bij 7.500 tpm – 20 pk meer dan de Portofino.

Ferrari Portofino M gespot in Maranello

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws