Ferrari GTC4Lusso benadert perfectie

  • Ruud
  • 06-06-2024 09:34
  • 179
  • 0

Ferrari GTC4Lusso benadert perfectie

Het is niet de eerste keer dat we perfecte samengestelde auto's uit Japan zien. Soms staan ​​er vreselijk gemodificeerde hypercars waardoor je je afvraagt ​​wat voor smakeloos mens daar achter zit. Er is echter ook precies het tegenovergestelde, zoals deze Ferrari GTC4Lusso die bijna perfectie is.

Een Ferrari heeft maar drie componenten nodig om perfect te zijn:

De verf. Kies je voor een zwarte of grijze Ferrari, dan is dat best jammer want Ferrari is het automerk met de mooiste lakken. Als je de kans hebt om een ​​Ferrari te kopen, moet je niet bezuinigen op de lak. In combinatie met de verf kun je kiezen voor een prachtig interieur. Ook hierin is Ferrari uiterst gespecialiseerd. Helaas kiezen de meeste mensen voor een donker of zwart interieur. Aan de ene kant ziet dit er enorm saai uit, aan de andere kant zie je de prachtig vormgegeven details van Ferrari niet. Daarom is een lichtere kleur veel beter geschikt.

Natuurlijk kies je daarbij ook de wielen. Met de juiste wielen haal je het maximale uit het voertuig. Als de originele wielen je niet bevallen, kun je kiezen voor wielen van andere Ferrari-modellen of zelfs van andere fabrikanten. Het is echter een dunne lijn als het om de wielen gaat. Met de verkeerde wielen kan de mooiste Ferrari een doorn in het oog worden. De eigenaar van deze Ferrari GTC4Lusso heeft gekozen voor een wel heel bijzondere lak. Het is een grijstint met een blauw/groene tint. Het is uiterst bijzonder om deze kleur te zien. Gecombineerd met dit prachtige interieur valt de kleur nog meer op. Maar het hoogtepunt zijn de hoogglans gepolijste wielen. Alle drie de componenten zijn perfect gekozen voor deze auto, met als resultaat een bijna perfecte Ferrari. Alleen dat kleine stickertje op het raam had verwijderd moeten worden voor een 100% score.

Ferrari GTC4Lusso benadert perfectieKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel