Ferrari FF 'Barbie Edition' gespot in Dubai

  • Emil
  • 19-01-2014 15:07
  • 1421
  • 10

Ferrari FF 'Barbie Edition' gespot in Dubai

Eén van de meest bekende poppen ter wereld is Barbie. Een pop die bij de introductie in 1959 bedoelt was om de emancipatie van vrouwen te versterken. Nog steeds is Barbie en vooral de roze kleur van het merk voor vrouwen een bron van inspiratie. Niet alleen voor kleding en dergelijke maar zelfs voor auto's. Een Ferrari FF in het roze, gaat dat alleen niet te ver?

Veel vrouwelijker kan een supercar niet worden dan met de kleur roze. Alex Snoeren was op vakantie in Dubai en wist bij het zevensterren hotel, de Burj Al Arab, deze extravagante Ferrari FF vast te leggen. De eigenaresse van de FF schijnt regelmatig bij het hotel te spotten te zijn. Maar privacy bij het hotel wordt zeer op prijs gesteld waardoor het vaak niet mogelijk is een fotootje te maken. Het gaat hier niet om een wrap maar om een lak! Dat is op één van de foto's goed te zien wanneer de deur op staat. We denken niet dat er wereld nog een FF is te vinden zoals dit exemplaar.

Bij de Alle kleuren van de regenboog serie van de FF hebben jullie al wat bijzondere uitvoeringen gezien, deze FF kan daar zo bij. Het is de vraag of het Tailor Made programma het ook mogelijk maakt je Ferrari zal opvallend te maken. Deze FF zou perfect in de garage passen samen met de Range Rover van Katie Price en de Rolls-Royce van Petra Ecclestone!

Alex Snoeren bedankt voor de foto's!

Ferrari FF 'Barbie Edition' gespot in Dubai
Ferrari FF 'Barbie Edition' gespot in DubaiFerrari FF 'Barbie Edition' gespot in DubaiFerrari FF 'Barbie Edition' gespot in DubaiFerrari FF 'Barbie Edition' gespot in Dubai

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws