Ferrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportiever

  • Ruud
  • 15-02-2021 12:30
  • 159
  • 1

Ferrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportiever

Zoals het een goede traditie betaamt is er ook van de Ferrari 812 een GTS uitgebracht. Dat model is al even op de markt maar wordt nu nog een stukje stoerder gemaakt door Novitec Rosso!

Novitec Rosso is bij de ontwikkeling van deze 812 GTS natuurlijk ook weer even wezen shoppen bij Vossen Wheels. Inmiddels een vaste partner van de tuner uit Duitsland als het om de wielen gaat. Zoals altijd ziet die combinatie er gelikt uit. Die wielen krijgen overigens het nodige te verduren. Het vermogen is namelijk van 810 pk naar 840 pk gebracht door een nieuwe sportuitlaat.

De designers van Novitec zijn echter ook aan de slag gegaan met de body. Deze heeft een sportievere uitstraling gekregen dankzij de zichtbare carbon fiber onderdelen. Uiteraard zijn de onderdelen niet alleen voor het oog ontworpen. Stuk voor stuk zijn ze in de wind tunnel ontwikkeld om meer stabiliteit aan de 812 GTS te geven. Zo zorgt de lip aan de voorbumper voor minder lift op de vooras. Ook de vleugeltjes die de intakes aan de zijkant verlengen zorgen voor meer stabiliteit bij hogere snelheden. Daarbij zorgen de sideskirts voor een rustigere luchtstroom langs de auto. De auto is daarbij ook nog eens 35 millimeter dichter naar de grond gebracht.

Het interieur van de auto is zoals altijd naar wens samen te stellen.

Ferrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportieverFerrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportieverFerrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportieverFerrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportieverFerrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportieverFerrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportieverFerrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportieverFerrari 812 GTS wordt door Novitec Rosso slag sportiever

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag