Feest voor de purist: Aston Martin Vantage AMR

Feest voor de purist: Aston Martin Vantage AMR

Deze hadden we niet aan zien komen! Een Aston Martin Vantage met een manuele versnellingsbak. Gelimiteerd op 200 exemplaren en 95 kilo lichter dan de standaard Vantage. Dat is nog eens leuk nieuws van Aston Martin.

Aston Martin komt met de Vantage AMR en daarin zit een manuele versnellingsbak gemonteerd met zeven verzetten. Het zal een kleine aanslag zijn op het verbruik van de V8 motor maar daar krijg je een hoop plezier voor terug. Dat zullen sommigen zeggen overigens. Persoonlijk ben ik helemaal voor de automatische versnellingsbakken tegenwoordig. Eind van dit jaar zullen de eerste exemplaren geleverd gaan worden die beschikbaar zullen zijn in vijf verschillende liveries, waaronder de "1959 24 Hours of Le Mans celebration ‘Vantage 59’ livery". Nadat de Vantage AMR uitverkocht is zal vanaf 2020 de mogelijkheid ook bestaan om de handmatige versnellingsbak in de normale Vantage te bestellen. Motorisch is de Vantage AMR identiek aan de normale. 510 pk en 625 Nm maar nu gekoppeld aan die handmatige pook.

Feest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMRFeest voor de purist: Aston Martin Vantage AMR

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    LucasH  -  01-05-2019 om 13:51

    Handgeschakeld met zeven versnellingen, is dat niet wat veel??

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws