Extreme Tracktoy wordt gebruikt in de sneeuw

  • Brecht
  • 29-12-2023 11:05
  • 203
  • 0

Extreme Tracktoy wordt gebruikt in de sneeuw

De eigenaar van deze KTM X-Bow GT-XR is duidelijk niet bang voor een beetje viezigheid op zijn/haar auto. We zien deze auto gewoon buiten staan met een behoorlijke hoeveelheid sneeuw in de achtergrond!

De KTM X-Bow GT-XR is het dichtst dat je bij een raceauto kan komen op de weg. Deze auto is de straatlegale versie van de KTM X-Bow GTX en gebruikt dezelfde Audi 2,5-liter 5-cilindermotor. Deze levert de GT-XR 501 pk, wat met een totaalgewicht van 1130 kg door de koolstofvezel monocoque zorgt voor een extreme auto op de weg. Juist hierdoor is het bijzonder dat we dit witte exemplaar gebruikt zien worden in de winter, want het vereist veel voorzichtig rijden om met zulke specificaties de weg op te gaan wanneer het glad is. Misschien komt het door de brandstoftank van 96(!) liter die het mogelijk maakt 1000 km af te leggen op een volle tank, wat een beter bereik geeft dan de meeste andere auto's op de weg. Het kan natuurlijk ook dat de eigenaar houdt van het spelen in de sneeuw met een auto die dat zeer zeker goed kan.

Spotter Nico K. Photography legt dit nog niet eerder gespotte exemplaar in ieder geval vast in een mooie omgeving in Sankt-Moritz, waar de kerstbomen nog buiten staan. Hopelijk zien we dit exemplaar nog vaker verschijnen in deze winterse periode waar minder gespot wordt!

Extreme Tracktoy wordt gebruikt in de sneeuwKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel