Exclusieve auto’s bereikbaar door combinatie import en lease

  • Ruud
  • 16-10-2019 15:15
  • 288
  • 0

Exclusieve auto’s bereikbaar door combinatie import en lease

Na je zoveelste bijtellingsvriendelijke of middenklasse auto heb je jouw zinnen gezet op iets bijzonders. Iets exclusiefs. Een bezoekje aan de lokale dealer en de standaard occasionsites loopt dan echter al snel uit op een teleurstelling. Die prijzen! En natuurlijk ben je best wel avontuurlijk ingesteld, maar om nu direct al je reserves te gebruiken om je droomauto te kopen is wellicht ook niet helemaal verantwoord. En wat doe je met je inruilauto?


Je moet een auto gaan importeren!
Op elke verjaardag en netwerkborrel is er wel iemand die roept dat die veel geld heeft bespaart door een bijzondere auto te importeren. Naast de lagere prijzen zijn deze auto’s vaak een stuk completer uitgerust, hebben ze minder kilometers gereden, zijn ze voorzien van krachtige motoren en heb je veel meer keuze. Maar om nu zelf met een trailer achter de auto en een enveloppe vol contant geld in de binnenzak op stap te gaan naar Zuid Duitsland is met een volle agenda ook wel een uitdaging.

Online bestellen
Net zo eenvoudig als je via Picnic je de boodschappen online bestelt kun je nu ook je droomauto via een paar klikken met je muis vanuit het buitenland in huis halen. Er is nu een nieuwe website die ook je huidige auto inruilt en waar je ook online een zakelijke of privé lease voor je auto regelt. Nadat je akkoord hebt gegeven op het voorstel wordt de auto binnen 2 tot 3 weken bij je thuis afgeleverd inclusief Nederlandse kentekenplaten en minimaal 1 jaar garantie.

Importauto leasen
Dat het importeren van een auto vaak wordt gecombineerd met lease is niet zo gek. Maandelijks duizend euro betalen voor een financial lease klinkt een stuk beter dan 75 duizend euro ineens. Bij zakelijke lease wordt er gekozen tussen financial of operational lease. Bij particuliere aanschaf is er de keuze tussen huurkoop en private lease. MrWheelson helpt je om de juiste keuze te maken.

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spots