Exclusief model of voordelige stadsauto

Exclusief model of voordelige stadsauto

Altijd al in een exclusieve auto willen rijden? Op autodeelplatform SnappCar kun je als autoliefhebber je hart ophalen. Je kunt hier niet namelijk niet alleen terecht voor het huren van een compacte stadsauto, maar ook voor meer exclusieve auto’s. Denk hierbij aan een oldtimer of een muscle car.


Over Snappcar: hoe werkt het?
Het huren van een exclusieve auto is doorgaans lastig te regelen en bovendien erg duur. Ook kun je deze modellen vaak maar enkele uren rijden. Bij SnappCar is dit anders: overal in Nederland staan deze exclusieve modellen aangeboden tegen een voordelige prijs. Zo huur je bijvoorbeeld in Breda een MG B, in Rotterdam een Mustang GT en in Naarden zelfs een Maserati Spyder.

Om het aantal praktische deelauto’s te versnellen kun bij SnappCar nu ook een auto leasen. SnappCar doet dit in samenwerking met de gerenommeerde leasemaatschappij JustLease die zich als eerste partner heeft aangesloten bij het initiatief.

Zelf leasen: bespaar op je vaste lasten
Het is nu mogelijk om al je leasekosten terug te verdienen met het delen van je leaseauto. Je kunt bij SnappCar een auto leasen vanaf € 195,- per maand, terwijl de gemiddelde inkomsten € 350,- per maand zijn. Zo kun je een Peugeot 108 private leasen voor deze vanafprijs, in dit geval gaat het om een occasion.

Voordelen van een deelauto
Het doel van Snappcar is het terugdringen van het aantal auto’s dat geproduceerd wordt. Door te delen hebben we immers minder auto’s nodig. Hierdoor is het hergebruiken van een auto een slimme zet en daarnaast drukt het de kosten.

Rijd je liever geen occasion? Tegen een meerprijs kun je ook een nieuw model leasen. Deze auto’s kunnen worden voorzien van een ingebouwd keyless systeem. Dit houdt in dat je de auto kunt verhuren zonder daar zelf bij aanwezig te hoeven zijn. De technologie zorgt ervoor dat de huurder de auto kunt openen met de SnappCar app. Je kunt de leaseauto dus gewoon delen als je zelf aan het werk bent je hebt er geen omkijken aan.

Het fijne van het delen van een leaseauto is dat zaken als onderhoud gewoon geregeld zijn. Waar je wellicht toch wat huiverig bent om je eigen auto aan een vreemde mee te geven, is dit met een leaseauto toch een stuk fijner geregeld. SnappCar heeft meerdere private lease aanbiedingen.

Neem eens een kijkje, wellicht zit er iets voor jou bij? Het aanbod wordt de komende periode flink uitgebreid geeft SnappCar aan, mocht er nu niets naar je smaak bij zitten dan kan dit over enkele weken geheel anders zijn. Misschien in de toekomst ook wel meer exclusieve modellen?

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spots



Gerelateerd nieuws