Event: Pure McLaren Spa-Francorchamps

  • Peter
  • 08-04-2016 18:33
  • 687
  • 1

Event: Pure McLaren Spa-Francorchamps

Gisteren konden jullie al een fotoverslag zien van het event Pure McLaren op het circuit van Spa-Francorchamps, wij ontvingen nog een tweede fotoverslag van dit heerlijke event van Peter.

De Britse constructeur had het circuit twee dagen afgehuurd om hun cliënten het volle potentieel van hun supercar te benutten, en uiteraard ook om potentiële kopers warm te maken. Dus hadden ze hun ganse gamma meegebracht naar het mythische circuit.
De dag begon als een typische Ardennen dag: bewolkt en regenachtig. Gevolg: weinig beweging op het circuit, treintje rijden op een gezapig tempo achter een instructeur. Maar rond 10.30 begon de lucht uit te klaren en kon iedereen op zijn eigen tempo rijden. En er waren er die deden waarvoor een McLaren ontworpen is: gas geven.

De MP4/12C vond ik maar zozo maar het huidig gamma is wel top, zeker de 570. Wat een beauty. Wat wel wat tegenvalt is het geluid, zelfs van een 675LT. Misschien is dit hetzelfde probleem als de huidige F1: de turbo dempt het geluid?

Na de middag kwam dan eindelijk de blauwe P1 die reeds zondag gespot was aan. Wat een heerlijke wagen is het toch Rondjes op het circuit heb ik hem niet zien rijden...kreeg wel een gratis carwash van één van de McLaren medewerkers. Achteraf gezien had ik er meer van verwacht, als je vorig jaar vijf P1’s zag, had ik toch een GTR verwacht, maar ja. McLaren is wel op de privacy van hun klanten gesteld: in de pitlane dulden ze geen autofans rond hun wagens. Dus ging iedereen aan het begin van de pitlane staan maar na de middagbreak was dat ook verboden terrein geworden. Toch jamer, het is nu niet dat er 500 man op afkomt.

Event: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-FrancorchampsEvent: Pure McLaren Spa-Francorchamps

Reacties op dit artikelGerelateerd nieuws

Stem nu voor de spot van de dag