Essen MotorShow 2023, win tickets!

  • Ruud
  • 20-11-2023 10:25
  • 258
  • 2

Essen MotorShow 2023, win tickets!

Begin december kun je redelijk dichtbij huis weer genieten van allerlei supercars en tuning. De Essen MotorShow vind weer plaats van zaterdag 2 tot zondag 10 december. Je kan dit jaar wederom kaarten winnen dus lees snel verder.

Met een preview dag op 1 december wordt het event afgetrapt. Op 2 december openen de deuren voor het grote publiek! Dit jaar is er gewerkt aan veel diversiteit. Dat begint al in hal 3, waar alles draait om de onderwerpen prestatie en racesport. Hier presenteren bijvoorbeeld de ADAC, de Mercedes-Fan-World, de Nürburgring, Ravenol en Red Bull Deutschland hun voertuigen en producten. Voor motorsportfans is er een bijzonder jubileum: '75 jaar NASCAR' luidt de titel van een special met 16 voertuigen uit meerdere series van de Amerikaanse racesport-organisatie.

Er is natuurlijk meer. De Essen Motor Show is het jaarlijkse, vertrouwde evenement van een gemeenschap die wordt gekenmerkt door individualiteit, creativiteit en openheid. In hal 5, 6 en 7 wordt zichtbaar waarom. Hier vinden bezoekers bekende fabrikanten zoals Borbet, H&R en Hankook Tire. Daarnaast zijn er eigentijdse merken zoals Foxed, JP Performance en Low Madness. In Hal 5 gaat het hart van de tuningfans bijzonder snel kloppen: de tuningXperience verwelkomt bezoekers met ongeveer 150 fraai getunede privévoertuigen, vergeet echter ook niet je oordoppen. Dit jaar schittert een bijzonder groot aantal zeldzame voertuigen in al hun pracht en praal. Last, but not least is de Classic & Prestige Salon van de organisator S.I.H.A. in hal 1 en 2 de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van oldimers en youngtimers. Het aanbod omvat bijzonder veel modellen met een sportieve touch.

Uiteraard kunnen wij weer meerdere kaarten verloten onder onze bezoekers. Wil jij aanwezig zijn op de Essen Motor Show dan kan je ons een mail sturen met motivatie waarom jij de kaarten moet winnen. Deze e-mail stuur je naar crew@autogespot.com. We geven vijfmaal sets van twee kaarten weg. Je kunt dus als je wint nog iemand meenemen ook!

Essen MotorShow 2023, win tickets!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag