Er staat een Pagani Huayra te koop in Nederland

Er staat een Pagani Huayra te koop in Nederland

Niet de meest bijzondere Pagani Huayra die je je kan wensen maar niets wat een wrap of een paar stickers niet kan oplossen. Er staat weer een Pagani Huayra te koop in Nederland en wel bij Bloemendaal Classic & Sportscars.

Bloemendaal Classic & Sportscars, het spijt ons, maar we hadden er nog nooit van gehoord. Als we de website bekijken zien we voornamelijk de wat oudere auto's voorbij komen. En dan staat er in één keer een Pagani Huayra met slechts 38 kilometer op de site. Dat is even andere koek. De auto werd in 2013(!) afgeleverd en heeft sindsdien niets gereden. Want 38 kilometer tellen gewoon niet, het blok is niet eens fatsoenlijk heet geworden. Van de Huayra zijn 100 normale modellen gebouwd. Daarna kwamen nog een aantal speciale modellen. Dit is één van de honderd en werd oorspronkelijk in Duitsland geleverd. Daar heeft hij dus lange tijd stil gestaan en nu staat de auto te koop in Rijssen. De prijs is op aanvraag maar verwacht niet met een koopje naar huis te gaan. De kleur op de Pagani is Grigio Clemente Grey en verder zijn sommige onderdelen in zichtbaar carbon fiber. Aan de buitenkant is hij misschien niet zo spannend maar het interieur is wel een lekker geval! Rood leder met carbon fiber elementen zorgen voor een sportief aangezicht.

Meer foto's te zien op de website van Bloemendaal Classic & Sportscars

Er staat een Pagani Huayra te koop in NederlandEr staat een Pagani Huayra te koop in NederlandEr staat een Pagani Huayra te koop in Nederland

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS Bozeník  -  15-09-2020 om 10:23

  Niet de meest bijzondere Pagani Huayra die je je kan wensen ?

  Volgens mij mogen wij in onze handjes knijpen dat er überhaupt een te koop staat

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Harald.111  -  15-09-2020 om 14:41

  Gerrit Bloemendaal was vroeger importeur van Lamborghini en Spectre (Lambo Rijssen BV). Het is een groot autoliefhebber voor de dikkere portemonee; wellicht dat hij zijn oude vak weer heeft opgepakt met dit bedrijf? Ik zie dat Dick Bloemendaal contactpersoon is, dat zal wellicht zijn zoon zijn?

 3. Profile pic
  NETHERLANDS Carspots_official  -  15-09-2020 om 16:22

  Zeker niet wrappen vind het juist bijzonder om weer eens een huayra te zien zonder tempesta package en zwarte velgen. Zo zagen immers de eerste huayra’s eruit.

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws