Er bestaat geen groter contrast dan deze twee auto's samen

  • Brecht
  • 19-01-2024 11:30
  • 202
  • 6

Er bestaat geen groter contrast dan deze twee auto's samen

In Londen weet je nooit wat je kan verwachten als spotter. Van supercars en hypercars tot classics en luxevoertuigen, er is voor ieder wat wils. Een combo als deze kom je echter niet elke dag tegen en zou je op zijn Engels gerust 'polar opposites' mogen noemen.

Spotter Rostyslav wist deze Bentley Arnage T te uploaden samen met een Nissan Silvia van de S15-generatie. Nu is deze Silvia niet spotwaardig, maar qua looks valt hij niet op tussen een rijtje supercars. Dit komt voornamelijk door de modificaties en de felle kleur die de auto uit de jaren 90 wat moderner laten ogen. De Bentley Arnage T mogen we echter niet links laten liggen. Met een vermogen van 500 pk is deze Bentley de snelste in de Arnage-serie en het uiterlijk van deze auto wordt alleen maar mooier met de jaren.

Toch is er een rede dat de spotter een foto samen met de Silvia als thumbnail gekozen heeft. We zien deze Bentleys namelijk regelmatig verschijnen, terwijl een Silvia van deze generatie behoorlijk zeldzaam is. Dit komt omdat dit model oorspronkelijk enkel verkocht is in Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Je moet dus een behoorlijke liefhebber zijn om eigenaar te zijn van een S15 buiten deze landen. De strategie van spotter Rostyslav heeft duidelijk gewerkt, want de thumbnail van zijn spot weet nu de homepage te behalen!

Er bestaat geen groter contrast dan deze twee auto's samenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel