Eindelijk weer een nieuwe Countach

  • Andele
  • 18-06-2024 18:00
  • 298
  • 1

Eindelijk weer een nieuwe Countach

Na meer dan een half jaar zien we eindelijk weer de nieuwe interpretatie van de Countach, de Lamborghini Countach LPI 800-4 welke gelimiteerd is op 112 stuks! Het is ook gelijk de eerste in Zwitserland. @Bremensupercars liep ertegenaan in Genève, de plek waar het allemaal begon.

In 2021 unthulde Lamborghini het nieuwe kunstwerk wat ze neer hadden gezet, de futuristische Countach. Bijna 50 jaar nadat Lamborghini de originele LP400 Countach unthuld werd in Genève besloot het merk de auto een revive te geven. Dit is uitermate goed gelukt, de auto ziet er fenomenaal uit en dat hij de naam 'Countach' draagt is absoluut geen schande.

We hebben nu met deze spot in totaal 13 verschillende exemplaren op de site staan mits er geen van kenteken gewisseld zijn. Niet slecht aangezien deze auto hoogstwaarschijnlijk bij de meeste mensen direct de garage induikt als investering. Jammer natuurlijk, want de V12 met 'schaardeuren' hoort asfalt te voelen! Wij zijn natuurlijk erg blij dat de Countach weer eens gesignaleerd werd, zeker omdat we meer dan een half jaar geen enkele spot op de site hadden. Het is te hopen dat we niet weer zo lang hoeven wachten.
Eindelijk weer een nieuwe CountachKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel