Eindelijk kunnen we deze McLaren Speedtail beter bekijken

Eindelijk kunnen we deze McLaren Speedtail beter bekijken

Deze spot is dubbel in Düsseldorf maar de eerste spotter had slechts twee foto's met ons te delen van de McLaren Speedtail. Gelukkig kunnen we jullie nu wel meer bieden dankzij RobbySpotter van deze donkergroene Speedtail!

Kunnen we meteen zeggen dat het een donkergroen exemplaar is in plaats van zwart wat we in eerste instantie dachten. Prachtig om te zien hoe de kleur kan veranderen door de inval van het licht. Daarnaast is de oranje striping natuurlijk lekker om erbij te hebben. Tevens kunnen we zien hoe lang de Speedtail nu echt is, hij past amper in het parkeervak!

De Speedtail was het prestige project van McLaren ter ere van de McLaren F1. Net als de F1 worden er slechts 106 exemplaren gemaakt maar niet getreurd. Het eerste exemplaar staat al voor 3.2 miljoen euro te koop in de Verenigde Arabische Emiraten. Sla dat porseleinen varken dus maar stuk en pak het vliegtuig naar Dubai om de deal te bezegelen. Dan heb je een auto met 1050 pk aan boord en deze kan door zijn unieke vorm een snelheid van 403 km/u halen.Eindelijk kunnen we deze McLaren Speedtail beter bekijkenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws