Eerste Rolls-Royce Cullinan staat te koop in Eindhoven

Eerste Rolls-Royce Cullinan staat te koop in Eindhoven

We vroegen het ons onlangs al af. Wanneer komt de Rolls-Royce Cullinan naar het westen van Europa? In Oost-Europa werden al de nodige exemplaren gespot maar hier bleeft het angstvallig stil. CITO Motors in Eindhoven heeft nu het eerste Nederlandse exemplaar te koop staan voor een aardig prijsje.

De Cullinan is voorzien van een prachtige coachline aangebracht met een kwast van eekhoornhaar door een vakman. Hier komen geen machines bij kijken. De oranje streep matcht in ieder geval uitstekend met de oranje sleutel en de oranje accenten in het interieur. Voor de rest is de Cullinan in een relatief saaie grijze kleur gestoken met een zwart interieur. Waarschijnlijk om niet teveel eigen smaak er in te leggen en een makkelijk verkoopbaar object te creëren. De vanafprijs van de Rolls-Royce Cullinan is 415.225 euro. Als eerste in Nederland in de Rolls-Royce Cullinan rijden? Kost je 520.450 euro bij importeur Cito Motors. De kilometerstand is 812 kilometer en daarmee kun je eigenlijk zeggen dat hij nog nieuw is.

Eerste Rolls-Royce Cullinan staat te koop in EindhovenEerste Rolls-Royce Cullinan staat te koop in EindhovenEerste Rolls-Royce Cullinan staat te koop in EindhovenEerste Rolls-Royce Cullinan staat te koop in Eindhoven

Bron: Topgear.nl

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws