Eerste Chiron in Marokko is een feit

Eerste Chiron in Marokko is een feit

En of er meer zullen volgen is nog de vraag, maar deze staat er in ieder geval! Na het zure verlies op het WK dicht deze Chiron de wonden toch een beetje, als het om liefhebbers van auto’s én voetbal gaat uiteraard.

Marokko mocht na drie wedstrijden in de groepsfase tegen Portugal, Spanje en Iran helaas alweer richting huis. Heel Marokko in mineur, maar niet getreurd! Want Marokko is sinds gisteren een Bugatti Chiron rijker. En nu gok ik dat er op Autogespot meer autoliefhebbers dan voetballiefhebbers aanwezig zijn, dus dit is onderaan de streep een win situatie. Of er een relatie tussen het voetbal en deze Chiron is? Zeer waarschijnlijk niet.
Goed. De Chiron is natuurlijk een auto met een bizar karakter. Met een prijskaartje in de miljoenen tik je er niet zomaar een af. Bijkomend, wat moet je in hemelsnaam met een auto waarbij het draait om topsnelheid. Maar geld moet rollen en het liefst op vier wielen. Dus klagen over een Chiron zul je mensen niet snel horen. Op deze manier kunnen de medeweggebruikers en wij, de spotters er namelijk ook van genieten.

Eerste Chiron in Marokko is een feit

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  grandmasterb  -  01-07-2018 om 23:56

  Koop gewoon voor minder dan 10% van de prijs van die Chiron een Donkervoort GTO of Dodge demon en je rijdt hem eruit!. Belachelijke auto!

 2. Profile pic
  thomcarspotter  -  02-07-2018 om 18:36

  Auto is van UFC fighter Abu Azaitar.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws