Een verjaardag, inaugiratie en event - alles in 1 auto

Een verjaardag, inaugiratie en event - alles in 1 auto

Meer dan twee jaar nadart de productie van de Chiron startte is Bugatti trots om te melden dat deze maand de 200e auto wordt afgeleverd. Deze Chiron is niet zomaar een Chiron die van de productielijn afkomst. Het is een gelimiteerde Chiron Sport "110 ans Bugatti". Dit specifieke model heeft de iconische Franse vlag aan boord die je op verschillende plekken kan vinden. De auto zal uiteindelijk in Zwitserland geleverd worden aan zijn gelukkige eigenaar.

Elke auto neemt tien maanden in beslag om gemaakt te worden. In 2017, het eerste jaar dat de Chiron werd gemaakt werden 70 auto's gemaakt. Toch zit er een kleine stijging in de productie. Het jaar erop werden namelijk 76 Chiron gemaakt en eind van dit jaar zullen er naar verwachting 80 stuks gemaakt zijn. Oefening baart kunst blijkt maar weer. Van de 500 exemplaren zijn er nog 100 beschikbaar om besteld te worden. Men kan dus nog altijd zijn eigen Chiron specificeren.

Deze 200e Chiron zal dus een "110 Ans Bugatti" zijn en dit model viert de historie van het merk. De Franse vlaggen zijn bijvoorbeeld op de spiegels te vinden terwijl de "Sky view" glazen dakpanelen voor meer licht zorgen in de cockpit. Het "Steel Blue" van het motorblok en het zichtbare carbon fiber bodywork gaat terug tot de traditionele two-tone look van de Bugatti's uit 1920 en verder.

A milestone birthday, inauguration and an event - all in 1 carA milestone birthday, inauguration and an event - all in 1 carA milestone birthday, inauguration and an event - all in 1 carA milestone birthday, inauguration and an event - all in 1 car

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws