Een nieuw speciaaltje voor de database, heb jij hem al?

Een nieuw speciaaltje voor de database, heb jij hem al?

Door een van onze trouwe spotters werd ik geattendeerd op een speciale editie die zich al een tijd op de site bevindt, echter was het blijkbaar nog niemand opgevallen.

Ik heb het over de Ford Mustang GT Black Shadow Edition. Een editie die puur is weggelegd voor de 2015 GT versie van de mustang, zowel de coupe als de convertible kwamen in aanmerking. Ford heeft deze speciale editie in het leven geroepen om de 55ste verjaardag van de Mustang te vieren.

De Ford Mustang GT Black Shadow Edition is relatief makkelijk te herkennen aan de verschillende zwarte details die Ford aangebracht heeft. Denk hierbij aan een zwart dak, grote zwarte 19 inch velgen, een zwart mustang logo en ook de 5,0 Liter badges aan weerszijde van de auto zijn aangepakt. Tevens zijn er zwarte strepen op de motorkap en aan de zijkant van de auto geplaatst.
De Ford mustang GT Black Shadow Edition werd geleverd in de volgende 4 kleuren: Grabber Blue,Triple Yellow, Race Red en Platinum White,

Een nieuw speciaaltje voor de database, heb jij hem al?Een nieuw speciaaltje voor de database, heb jij hem al?Een nieuw speciaaltje voor de database, heb jij hem al?Een nieuw speciaaltje voor de database, heb jij hem al?

Het was flink wat werk om alle 2015 Mustang GT’s op de site te controleren dus mocht je nog een Mustang tegenkomen met de bovenstaande kenmerken schroom dan niet om de spot te reporten en de juiste benaming in te vullen.
Hebben jullie nog gave speciale editie’s die je nog niet op de site kan terugvinden? Laat het me weten! Laat een berichtje achter in de Comments of stuur een prive bericht naar: Jasper1

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS sanderwubs  -  18-06-2020 om 21:50

    Mooi om te zien dat er zo aan de site wordt gemerkt!. Van mij mogen jullie vaker speciaaltjes uitlichten.

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws