Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Met de komst van het nieuwe jaar komt ook weer de last voor het plannen van een nieuwe Gumball 3000 ervaring. We zeggen last omdat de logistieke problemen die door onze deelname opduiken lichtelijk ontmoedigend zijn. Wat moet je namelijk doen als je a) De Spirit of The Gumball gewonnen hebt en b) de laatste Gumball 3000 in zelf gebouwde auto's hebt gereden?

We zullen er dus voor moeten zorgen dat onze line-up dit jaar hetzelfde is of nog bizarder dan vorig jaar!

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

We zijn blij dat we weer kunnen onthullen dat de Tumbler wedrom zijn opwachting zal maken dit jaar. Een nieuwe en doorontwikkelde Tumbler waarvan we hopen dat hij elke stop zal halen en zo het publiek zal vermaken!

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

We zijn ook van plan om een klassieker aan boord te brengen dit jaar. Een klassieker waarvan we geloven dat hij nog nooit aan de rally heeft meegedaan. Een ode aan Mr. Carroll Shelby. De enige echte Shelby Daytona!

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Een andere auto die nog nooit eerder op de grid van Gumball 3000 is verschenen is de McLaren P1. Woking's beste auto tot nu toe zullen we ook mee gaan brengen!

Een nieuw jaar, een nieuwe Gumball 3000!

Als laatste auto brengen we een Land Rover Range Rover Vogue mee.

Nu dat gezegd te hebben en bekend is met welke auto's we mee gaan doen komt de volgende vraag naar boven. Wat gaan we doen met de wraps en de weggeef items dit jaar? Hiervoor schakelen we graag jullie hulp in en ontvangen we graag jullie ideeën. Dus ga er voor zitten en stuur jouw ideeën naar teamgalag@gmail.com. Het zal moeilijk worden om met een thema te komen welke bij deze selectie van auto's zal passen maar we weten dat jullie ons zeker kunnen helpen!

Als laatste willen we jullie graag bedanken voor de steun over de afgelopen jaren. Toegegeven, we genieten zelf ook van de Gumball, maar we streven er naar jullie als fans ook gelukkig te maken! Heel erg bedankt dat jullie er voor ons zijn!

Peace out,

Team Galag

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS Toby  -  08-01-2014 om 12:49

  Weer een line-up hey, jezus.. Ben benieuwd!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS charly  -  08-01-2014 om 16:08

  Succes alvast!

 3. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws