Een Dakar in zijn natuurlijke habitat

  • Brecht
  • 27-11-2023 20:12
  • 405
  • 0

Een Dakar in zijn natuurlijke habitat

Ondanks het feit dat deze Porsche gemaakt is voor off-roading, is het toch een bijzonder gezicht als een eigenaar dit vervolgens nog écht doet ook!

Als je een keer niet op de weg wil rijden, maar juist er naast, doe je dat over het algemeen in bijvoorbeeld een Mercedes G-klasse of een Land Rover Defender. Wanneer je echt veel geld en lef hebt, doe je dat misschien wel in een Porsche 992 Dakar als deze.

Toen deze auto in november 2022 in Los Angeles werd gelanceerd, vroegen velen zich af of de gelukkige kopers van de 2500 Dakars deze wel zouden gebruiken waar ze voor ontwikkeld waren. Gelukkig krijgen we met deze spot van spotter susussin14 een antwoord op deze vraag. Met de prachtige bergen van Andorra op de achtergrond, zien we namelijk dat dit exemplaar goed gebruikt wordt!

De Porsche 992 Dakar staat 50mm hoger dan een standaard Carrera, en is in staat om met een liftsysteem nog een extra 30mm verhoogd te worden. Dit is genoeg om enige obstakels te kunnen overbruggen. Dit gecombineerd met een motor die 480 pk levert moet resulteren in een unieke ervaring in vergelijking met andere off-road voertuigen. Hopelijk nemen meer Dakar-eigenaren een voorbeeld aan deze eigenaar en kunnen we nog vaker exemplaren vies zien worden!

Een Dakar in zijn natuurlijke habitatKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel