Eén Combo, drie totaal verschillende auto's!

  • Max
  • 07-04-2016 12:23
  • 572
  • 0

Eén Combo, drie totaal verschillende auto's!

Je hebt onder autoliefhebbers meestal drie verschillende soorten: de Japan-fanboy, de American Muscle-redneck en de Exotic-patser. Relax, ik bedoel jullie niet te beledigen. Feit is wel dat iedereen een andere voorkeur heeft. Wat is er nou mooier dan die voorkeuren te verenigen in één shot? Dat is precies wat er in Toronto is gebeurd.

Op de spot zien we allereerst een Italiaans renpaard, de Ferrari 458 Italia. De 458 is een auto die verreweg de meeste supercarliefhebbers wel kan bekoren. De atmosferische V8 levert een vermogen van 570 pk, maar het allermooiste van deze motor is het geluid. De nieuwe 488 GTB klinkt door toevoeging van turbo's een stuk tammer, het geluid van de 458 is dus iets wat we moeten koesteren!

Als we verder kijken zien we een diepzwarte Nissan GT-R R35. Zoals het echte JDM-fans betaamt is deze GT-R voorzien van wat uiterlijke opsmuk in de vorm van een bodykit en aangepaste velgen. Natuurlijk is het bij een GT-R altijd moeilijk inschatten hoeveel vermogen er onder de kap zit aangezien de auto vrij makkelijk te tunen is, maar gezien de leds in de voorbumper vermoeden wij zo tussen de 530 en 550 pk afhankelijk van het modeljaar van de auto.

Tot slot wat Amerikaanse brute kracht. De Corvette hoort qua iconisch gehalte zonder meer thuis in het rijtje Camaro en Mustang, deze auto ademt gewoon rock 'n roll! Nu ben ik niet zo thuis in de Amerikaanse markt, maar ik vermoed dat dit de Corvette C3 betreft. Natuurlijk zit er wel een dikke V8 onder de kap, draaikolk in de tank gegarandeerd!

Eén Combo, drie totaal verschillende auto's!

Reacties op dit artikel


Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws