E63 Combi wil graag naar de sloop

  • Joep
  • 25-05-2023 09:00
  • 733
  • 0

E63 Combi wil graag naar de sloop

9 jaar geleden werd deze zwarte Mercedes-Benz E63 AMG Combi ook al gespot in Polen. Toen in een ogenschijnlijk prima staat. De huidige staat is niet meer wat het was…..

De E63 AMG Combi is al behoorlijk wat jaartjes oud. Hij werd geïntroduceerd in 2006 als opvolger van de E55 AMG. De naam veranderde omdat er een nieuwe V8 kwam. De oude was een 5,4 liter met compressor en de toen nieuwe E63 kreeg een atmosferische 6,2. Het model werd geleverd tot 2009 toen de W212 geïntroduceerd werd. Alle exemplaren zijn dus tussen de 14 en 17 jaar oud. Een flinke leeftijd dus.

Dit exemplaar is bepaald niet okselfris meer. De hele voorbumper en de koplampen zijn ergens, maar niet op de auto. Het logo achterop mist het ringetje eromheen en de hele auto zit vol diepe krassen gevuld met stof en zand. Daarnaast is de hele auto heel erg vies. De velgen zijn beschadigd en missen hun centrale wielmoer. Het spatbord linksvoor is flink beschadigd en de auto is ver door zijn hoeven gezakt.

De auto staat hier al een tijdje, want er staat hoog onkruid en gras rondom de auto. De eigenaar lijkt ook niet te willen dat zijn auto weggehaald wordt en wil er dus op een stiekeme manier vanaf. De auto staat namelijk op een plek bij een oud gebouw waar de ruiten kapot zijn. Daarnaast lijkt het asfalt vooroorlogs en liggen er bossen en hopen puin in de achtergrond, Er staan wel auto’s in de achtergrond dus er komen wel mensen, maar deze E63 AMG Combi staat, waarschijnlijk bewust, op een vage plek.

Natuurlijk willen we dit soort spots niet zien, want een heerlijke auto als een E63 AMG hoort natuurlijk liefde te krijgen en mooi oud te worden. Dat is dit exemplaar niet gegund en we maken er het beste van, want het is natuurlijk wel een unieke spot. Zo uniek zelfs dat SportsCarsExclusive met zijn spot in Pabianice de spot van de dag voor Polen wist te winnen!

E63 Combi wil graag naar de sloopKlik op de foto voor meer foto’s van deze spot!

Reacties op dit artikel