Dubai blijft lekkere combo's leveren

Dubai blijft lekkere combo's leveren

De autospotvijver die Dubai heet is nog lang niet leeggespot. BMWron was onlangs weer in Dubai en legde een lekkere combo vast. De Ford GT die de hoofdrol speelt was nog niet eerder gespot.

Drie auto's in de combo waarvan de Ford GT en 599 GTO waarschijnlijk het meeste benzine lusten. Het is geen uitzondering als je minder dan vijf kilometer op één liter benzine haalt in deze auto's. De cilinders willen constant gevuld zijn met benzine om die 550 en 670 pk te kunnen produceren. Ben je langer dan één meter en je zou moeten kiezen uit deze auto's dan zit er overigens niets anders op dan voor de GTO te kiezen. De Ford GT biedt simpelweg geen hoofdruimte.


Dubai blijft lekkere combo's leveren
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  BmwRon  -  08-01-2019 om 18:09

  Bedankt voor het plaatsen. De Mercedes op de foto betreft trouwens een Mercedes-Benz Brabus SV12 S Limousine, ook een dorstige.

 2. Profile pic
  grandmasterb  -  08-01-2019 om 22:32

  Tja, als je niet een paar euro over hebt voor benzine, dan moet je natuurlijk geen zeer krachtige bolide kopen. Overigens zijn die brandstofkosten totaal niet belangrijk want het kopen en onderhouden van die bolides kost veel meer en niemand gaat daarmee grote afstanden afleggen, behalve misschien de maffia in die brabus.

 3. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws