Drie van de meest luxe auto’s van het laatste decennium

  • Ruud
  • 03-09-2023 13:05
  • 46
  • 0

Drie van de meest luxe auto’s van het laatste decennium

Dagelijks spotten we de mooiste en meest exclusieve wagens van de scene. Met gestroomlijnde ontwerpen en krachtige motoren onder de motorkap kan de doorgewinterde autospotter zijn geluk niet op. Voordat we vooruit kijken naar de meest exclusieve wagens, nemen we je nog even mee naar de meest exclusieve auto’s van de afgelopen tien jaar. Als echte auto-liefhebber heb je ongetwijfeld een canvas foto van een van deze iconen aan de muur. Benieuwd naar dé wagens van het afgelopen decennium? Lees dan snel verder!

Rolls-Royce Phantom VIII

Ten eerste de Rolls-Royce Phantom VIII. Deze achtste generatie wagen definieerde in 2017 ongeëvenaarde luxe. Met een statig en tijdloos ontwerp, dat je herkent aan het iconische ‘Spirit of Ecstasy’ ornament, wordt de Phantom VIII beschouwd als een meesterwerk van vakmanschap en luxe. Het interieur is bedekt met alleen de meest luxe en eersteklas materialen als leer en natuurlijke houtsoorten die met de hand bewerkt zijn voor een luxe uitstraling. Kortom, een auto dat symbool staat voor exclusiviteit.


McLaren 720S

In 2017 kwam de opvallende McLaren 720S op de markt. Deze auto draait om snelheid en stijl. Door het gestroomlijnde ontwerp, dat er niet alleen gaaf uitziet, en de sterke 4.0-liter V8-motor gaat het binnen 2,9 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. De lichtheid van de 720S zorgt voor een goede ligging op de weg. Binnenin is het luxueus en modern. Kortom, de 720S is een speciale sportauto van McLaren die opvalt door zijn snelheid en strakke uitstraling.


Lamborghini Huracán

In 2014 introduceerde Lamborghini de Huracán; een sensationele sportwagen. Door zijn gestroomlijnde ontwerp is deze auto opvallend en uniek. De Huracán bereikt zonder moeite snelheden van ongeveer 325 km/u en gaat in zo’n 3,2 seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Dit door de krachtige V10-motor en zijn strakke ontwerp. Het interieur van de wagen combineert luxe en moderne technologie wat zorgt voor een unieke rijervaring.


Zoals je ziet; drie stoere en exclusieve wagens van de afgelopen tien jaar. Deze auto’s, met hun invloeden van hun voorgangers, zijn een inspiratie voor vele wagens die nog op de markt komen. Het tijdloze en statige ontwerp van de Rolls-Royce Phantom VIII zorgt voor een luxe uitstraling. De McLaren 720S kenmerkt zich door een gestroomlijnd ontwerp en hoge snelheden. Tot slot bereikt de Lamborghini Huracán met zijn strakke ontwerp binnen no-time hoge snelheden.

Reacties op dit artikel