Donkergroene Huracán Performante ziet er deftig uit

Donkergroene Huracán Performante ziet er deftig uit

Een agressieveling als de Huracán Performante is met wat chique opties qua uiterlijk nog best rustiek te krijgen. Een donkergroene kleur geeft een auto vaak een rustgevende uitstraling, zo ook bij deze Monegaskische Huracán.

Het is een woest stukje automobiel wat de heren uit Sant'Agata Bolognese in elkaar hebben gesleuteld. Het uiterlijk is met veel bumper- en spoilerwerk opgekalefaterd en op motorisch gebied is er nog eens 30 pk toegevoegd bovenop de 610 pk uit de 'standaard' vierwielaangedreven Huracán. En mocht je het geluid van de LP610 nog niet fijn genoeg vond dat zorgt de uitlaat op de Performante wel voor het vereiste genot.

Klinkt allemaal heel mooi, maar op het gebied van het samenstellen kunnen eigenaren van Huracán Performantes wat mij betreft nog wel wat leren. Ik ben namelijk niet zo van de drukke kleurtjes als geel en oranje en dat zijn nou net kleuren die vaak uitgekozen worden voor deze auto. Daarom vind ik het heel mooi om eens een Performante in dit mooie olijfgroen te zien. Complimenten aan de eigenaar!

Donkergroene Huracán Performante ziet er deftig uit

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  _cars_247_  -  11-10-2018 om 14:05

  Mist bronze velgen, anders perfect

 2. Profile pic
  jurrepruiksma_  -  11-10-2018 om 14:46

  Wat geweldig dat ik nog een keer op de hoofdpagina mag staan! Zouden jullie wel mijn naam aan het stuk toe kunnen voegen? Dat zou wel zo netjes zijn.

 3. Profile pic
  rutger superleggera  -  12-10-2018 om 10:28

  @Jurrepruiksma_ Gebeurt helaas heel vaak niet. Gelukkig krijg je wel de extra views via de link. Gave spot en mooie foto's man!

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws