Dit is de meest exclusieve Lamborghini Gallardo van Nederland

  • Ruud
  • 17-11-2022 09:04
  • 347
  • 1

Dit is de meest exclusieve Lamborghini Gallardo van Nederland

De Lamborghini Gallardo LP560-4 Noctis werd geïntroduceerd op de Aziatische markt met speciaal oog op China en Hong Kong. Echter zijn auto's niet aan een grens gebonden en zien we deze Gallardo nu terug in Nederland waar hij terecht de Spot van de dag pakte.

De Lamborghini Gallardo LP560-4 Noctis was een gelimiteerde oplage voor de Aziatische markt. Echter is er nooit bekend gemaakt hoeveel exemplaren er echt gemaakt zijn. De Noctis is wel een makkelijk te herkennen modelletje. De auto werd voorzien van drie kleuren op het exterieur waarbij de klanten konden kiezen uit Blu Fontis, een donkerblauwe kleur, of Grigio Lynx dat meer naar de donkergrijze kant ging. Als die kleur was gekozen werden zonder het te vragen de raamstijlen in het zilver geleverd en daarbij werd het dak in diepzwart uitgevoerd. Daarmee werd de naam Noctis gerechtvaardigd. Het betekent in het Latijn namelijk "Nacht".

Een exclusief speeltje dus want nog nooit eerder werd de Noctis buiten Azië gespot. Daarom zijn we maar al te blij met deze verse import!


Dit is de meest exclusieve Lamborghini Gallardo van NederlandKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel