Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!

  • Ruud
  • 29-01-2015 13:55
  • 5291
  • 6

Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!

Nog iets meer dan een maand en we gaan dit beest zien in Genève. Lamborghini had hem natuurlijk liever tot dat moment geheim gehouden maar Carpi wist de auto vast te leggen zonder enige camouflage. De auto werd gespot in de warmere delen van Europa en wat ziet hij er waanzinnig uit! De perfecte kleur in combinatie met de carbon fiber onderdelen.

Het bericht viel in de mailbox en we zaten meteen te stuiteren. Wat is dit ding ongelofelijk bruut en indrukwekkend. We kunnen nu echt niet meer wachten op de beurs van Genève en willen zo snel mogelijk alle details weten. Meer dan 760 pk zal de Aventador SuperVeloce gaan produceren. De dikkere voorbumper en spoilers zullen natuurlijk voor meer downforce gaan zorgen. Aan de achterkant zien we een nieuwe diffuser en meer uitgangen voor de hete lucht die de V12 produceert. De grote uitlaat in het midden is vervangen voor vier stuks, nog steeds aardig groot.

Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!

Reacties op dit artikelGerelateerd nieuws