Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!

Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!

Nog iets meer dan een maand en we gaan dit beest zien in Genève. Lamborghini had hem natuurlijk liever tot dat moment geheim gehouden maar Carpi wist de auto vast te leggen zonder enige camouflage. De auto werd gespot in de warmere delen van Europa en wat ziet hij er waanzinnig uit! De perfecte kleur in combinatie met de carbon fiber onderdelen.

Het bericht viel in de mailbox en we zaten meteen te stuiteren. Wat is dit ding ongelofelijk bruut en indrukwekkend. We kunnen nu echt niet meer wachten op de beurs van Genève en willen zo snel mogelijk alle details weten. Meer dan 760 pk zal de Aventador SuperVeloce gaan produceren. De dikkere voorbumper en spoilers zullen natuurlijk voor meer downforce gaan zorgen. Aan de achterkant zien we een nieuwe diffuser en meer uitgangen voor de hete lucht die de V12 produceert. De grote uitlaat in het midden is vervangen voor vier stuks, nog steeds aardig groot.

Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!Dit is de Lamborghini Aventador Super Veloce!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS sanderwubs  -  29-01-2015 om 14:21

  Heerlijk dik!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Boink  -  29-01-2015 om 14:32

  Echt ongekend en typisch Lamborghini! Heerlijk!

 3. Profile pic
  NETHERLANDS AutoMotive  -  29-01-2015 om 16:20

  Niet echt een plek waar ik zou gaan spotten. :-)

 4. Profile pic
  peterf1  -  29-01-2015 om 17:01

  Lijken mij eerder door Lambo zelf gelekte foto's uit?? Kan me moeilijk voorstellen dat je daar in de middle of nowhere staat te spotten en er een wereldprimeur voorbijsuist...

 5. Profile pic
  NETHERLANDS carspotter24  -  29-01-2015 om 20:51

  verschrikkelijk vette wagen!!!, maar had liever de oude uitlaat gehouden.

 6. Profile pic
  NETHERLANDS Bas038  -  31-01-2015 om 17:51

  Een Aventador J, maar dan met een dakje erop.

 7. Dit is niet ok


Gerelateerd nieuws