Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!

Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!

Ferrari stoomt behoorlijk door met de productie van de Monza SP2. We weten dat Gordon Ramsay zijn exemplaar al in ontvangen genomen heeft en gisteren konden we twee andere exemplaren tonen die door de bergen aan het ravotten waren. Het eerste exemplaar is echter ook al in Nederland bij Kroymans in Hilversum aangekomen. Wij hebben hier de eerste foto's van!


De Ferrari Monza SP2 is het huzarenstukje van Ferrari op het moment. Deze creatie is onderdeel van het Icona programma. Een programma waarin Ferrari unieke modellen gaat onderbrengen en voor een aardige duit aan euro's gaat verkopen. De Ferrari Monza SP2 gaat bijvoorbeeld voor minimaal 1,2 miljoen euro over de toonbank en er worden 499 exemplaren gemaakt van de SP1 of SP2. Afhankelijk waar de klant zijn voorkeur naar uit gaat. Overigens krijg je niet alleen een auto als je tot aanschaf over gaat. Inbegrepen bij de prijs van de Monza zijn accessoires van Berluti en kleding van Loro Piana. Zodat je altijd hip voor de dag zal komen in deze afgeleiden van de 166MM en 750/860 Monza.

Wie de eigenaar wordt is niet bekend, maar we willen hem vragen om bij aflevering minstens een paar rondjes door Laren te rijden zodat deze prachtige bolide een aantal keer gespot kan worden.

Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Dit is de eerste Ferrari Monza SP2 voor Nederland!Foto's door Kroymans Hilversum

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS LFphotography  -  30-10-2019 om 12:08

  Zo bizar dik! Ik zou m graag tegen willen komen!

 2. Profile pic
  NETHERLANDS Rickerdd  -  30-10-2019 om 16:34

  Toen ik naar mijn werk reed, heb ik hem in de showroom zien staan! Totaal niet bij stilgestaan dat deze bolide 1,2 miljoen kosten en zo exclusief was. Superdom achteraf!

 3. Profile pic
  NETHERLANDS Dustie  -  30-10-2019 om 20:00

  Dit is toch wel veruit de gaafste Ferrari van de afgelopen paar decennia!

 4. Profile pic
  NETHERLANDS Bizzarini  -  30-10-2019 om 22:43

  Prachtige specificatie zo dieprood, gouden velgen en bruin interieur!

 5. Profile pic
  NETHERLANDS Rijbethijs  -  31-10-2019 om 00:46

  Toen hij in de showroom stond waren de velgen nog zilver, vond ik mooier staan!

 6. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws