Deze McLaren is niet zwart, echt niet!

  • Ruud
  • 31-10-2023 17:08
  • 288
  • 0

Deze McLaren is niet zwart, echt niet!

Je kan denken wat je wil. De kleur op de McLaren 765LT Spider die we hier in Chili zien is niet zwart. Wil je weten welke kleur het wel is? Klik dan verder.

Zelfs op een zonnige dag is het een hele uitdaging om de kleur te onderscheiden: Segestria Borealis.

Voor het eerst bood McLaren deze dure kleur, Segestria Borealis, aan op de 600LT. Er was zelfs een speciale editie gewijd aan deze kleur, de 600LT Spider Segestria Borealis. Terwijl u door de afbeeldingen bladert, kunt u de ware kleur niet helemaal begrijpen. En dat is precies het probleem, want deze kleur ziet er heel anders uit, afhankelijk van het perspectief van de kijker. Het kan donkergroen, blauw of zelfs oranje lijken. Klik op de afbeelding hieronder en je ziet de schoonheid van deze kleuren op de overige foto's.

Dit soort kleuren zijn de laatste tijd een echte hit geworden. Andere merken bieden ook soortgelijke soorten kleuren aan. Er kleven echter twee grote nadelen aan deze kleuren: ten eerste zijn ze vrijwel onzichtbaar en zien ze er in de meeste gevallen uit als standaardzwart, en ten tweede is de prijs ook behoorlijk als je hem aanvinkt op de optielijst.

Deze McLaren is niet zwart, echt niet!Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag