Deze Maserati is niet voor iedereen

  • Brecht
  • 24-12-2023 11:30
  • 849
  • 0

Deze Maserati is niet voor iedereen

Maserati is een automerk dat over het algemeen klasse en elegantie uitstraalt. De eigenaar van deze Maserati leeft duidelijk niet volgens deze levenswijze.

We zien hier namelijk een Maserati 4200GT die aangepakt is door het Duitse bedrijf G&S Exclusive, dat bekend staat om het aanpassen van verschillende Maserati modellen. Deze kit voegt onder andere carbon aan het interieur, andere bumpers die doen denken aan de modernere Grantourismo, nieuwe wielen en een volledig vernieuwd uitlaatsysteem toe. Wat dit knutselpakket mag kosten staat niet duidelijk aangegeven; dat het niet weinig zal zijn is wel duidelijk aan de lijst met aanpassingen.

Eerder zagen we al een volledig zwart exemplaar verschijnen, maar de extreme aanpassingen van de kit zijn pas echt goed zichtbaar bij deze samenstelling. De wielen en de groene accenten op de zwarte 4200GT verwacht je allesbehalve op een Maserati aan te treffen. G&S zegt op hun site dat de elegantie behouden blijft, maar daarover valt te twisten. De reacties onder deze spot van RvdS-Photography in Zürich zijn dan ook niet heel positief, wat we kunnen begrijpen.

Deze Maserati is niet voor iedereenKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel