Deze Gumpert Apollo S is een koopje

Deze Gumpert Apollo S is een koopje

Althans, tot nu toe. Het Duitse monster staat momenteel te koop op de bekende veilingwebsite Catawiki voor een (relatief) zacht prijsje!

Op het moment dat dit artikel werd geschreven bedroeg het hoogste bod 200.000 euro. Uiteraard is dat nog steeds een smak geld, maar voor een Gumpert Apollo S is dit relatief goedkoop. Er zijn exemplaren die al gauw richting €750.000 en meer gaan.

Dit exemplaar tot nu toe nog niet. De veilingmeester heeft hem geschat tussen €490.000 en €637.000, als jij hem dan voor pakweg €350.000 zou kunnen kopen heb je nog steeds een goed zaakje gedaan.

Het exemplaar dat aangeboden wordt is uitgevoerd in een black on black kleurstelling wat perfect bij het agressieve karakter van de Apollo past! Volgens de advertentie heeft de wagen bijna 14.000 km op de klok, verkeert de carrosserie in goede staat 'met enkele kleine ingrepen nog uit te voeren' en zou dit ding over navigatie beschikken. Op welk schermpje je dan juist moet kijken is ons ook een raadsel, tenzij je er een gratis TomTom bij zou krijgen.

Vergeet die navigatie of eventuele TomTom. 700 pk en een handbak, dat is waar het allemaal om draait bij deze Gumpert!

Interesse? Kijk dan even hier!



Deze Gumpert Apollo S is een koopjeDeze Gumpert Apollo S is een koopjeDeze Gumpert Apollo S is een koopjeDeze Gumpert Apollo S is een koopjeDeze Gumpert Apollo S is een koopje

Reacties op dit artikel


  1. Profile pic
    NETHERLANDS Jochen  -  19-05-2017 om 12:57

    Scherm rechts bij de bijrijder

  2. Dit is niet ok

Gerelateerde spots



Gerelateerd nieuws