Deze Ferrari heeft al een hoop gezien

Deze Ferrari heeft al een hoop gezien

Gewoon in Nederland, maar ook in Spanje, Italië, Montenegro, Duitsland en zelfs in Japan werd deze Nederlandse Ferrari 812 Superfast gespot. Vandaag werd er weer een land aan dat lijstje toegevoegd. De zestiende spot van dit raspaard komt uit Zwitserland.

Een echte wereldreiziger kun je dit wel noemen. Participatie aan de fameuze Gumball rally resulteerde vorig jaar in een bezoekje aan Japan. Maar ook geheel Zuid-Europa is aangedaan met het 800 paarden tellende opperpaard. Waarschijnlijk tijdens de Geneva motorshow brachten de eigenaren ook een bezoek aan die gelijknamige stad. Na dit zoveelste tripje zal dit waarschijnlijk een van de meest bereden 812's op deze aardbol zijn. Zoveel landen aangedaan en zo vaak gespot in slechts één jaar (en een paar dagen). Deze eigenaar verdient wel een applausje. Allereerst voor de gekozen samenstelling, simpelweg stijlvol. Daarnaast voor de keuze om zijn tripjes naar verreweg in een Ferrari te maken en niet in iets comfortabeler en ruimers. We hopen dat de auto in nog vele vreemde landen opduikt!

Deze Ferrari heeft al een hoop gezien
Klik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


 1. Profile pic
  NETHERLANDS LucasH  -  21-03-2019 om 14:53

  Inderdaad heel bijzonder hoe veel kilometers deze 812 al heeft afgelegd, en nog leuker dat ie ook daadwerkelijk in zo veel landen gespot is! Top artikel, eigenaar verdient een shoutout

 2. Profile pic
  NETHERLANDS JCS_carphotography  -  21-03-2019 om 16:37

  De eigenaar van de 812 is op dit moment Thijs Timmermans zelf :)

 3. Profile pic
  NETHERLANDS grandmasterb  -  21-03-2019 om 22:14

  Oei dat wordt een flinke bijtelling voor Thijs, hij rijdt meer dan 500 km per jaar ermee, dus dan betaal je de hoofdprijs. Gelukkig kan hij de afschrijving ook opvoeren, dus dat scheelt ook weer wat.

 4. Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws