Deze Corvette is alleen voor de echte fans

  • Brecht
  • 22-12-2023 10:53
  • 146
  • 0

Deze Corvette is alleen voor de echte fans

Dit is namelijk niet zomaar een Corvette van de C7-generatie. Het gaat hier namelijk om een Z06 Carbon 65 Editie, met een gelimiteerde productie van 650 stuks!

Je kan deze editie herkennen aan de opschriften aan de zijkanten die de Editie aangeven, maar verder is deze Corvette ook voorzien van een hele hoop Carbon. De motorkap, het dak, de spoiler, het interieur en de onderzijden van de bumpers zijn voorzien van het lichte materiaal. De unieke 'Ceramic Matrix Gray' lak en de blauwe accenten maken de auto af, en zorgden voor een een meerwaarde van $15.000 toen deze editie uitkwam. Aangezien de Corvette in Amerika bekend staat als een betaalbare supercar, moest je als eigenaar dus wel echt fan zijn van het merk om deze extra kosten op te hoesten. Toch biedt deze auto met zijn 650 pk een mooie middenweg tussen de 'normale Z06' en de extremere (en nog veel duurdere) ZL1.

Spotter carsofminnesota92 wist dit exemplaar vast te leggen in Boca Raton, in Florida. Hij/zij pakt hiermee de Amerikaanse primeur voor dit model, wat grappig is aangezien het merendeel van de 650 stuks waarschijnlijk in de States rondrijdt.

Deze Corvette is alleen voor de echte fansKlik op de foto voor meer foto's van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag