Deze Audi RS4 is een durfal!

Deze Audi RS4 is een durfal!

De GTI Treffen zijn voorgoed verboden door de lokale autoriteiten. Dat betekend slecht nieuws voor de enthousiaste VAG fans die elk jaar in mei in grote getale richting de Wörthersee in Oostenrijk trekken.

Alle parkeerplaatsen en bekende meeting points rondom de Wörthersee zijn nagenoeg allemaal afgezet, dit omdat de politie geen meetings wilt hebben en op en neer rijdende getunde GTI's of andere VAG producten met knallende uitlaten. De lokale bevolking klaagde hier al langer over en heeft het dan toch voor elkaar gekregen om het evenement helemaal te verbannen uit de regio.

Dit tot ergernis van de fans en de lokale hotels die hierdoor inkomsten verliezen. Toch zijn er nog een aantal enthousiastelingen richting de Wörthersee gegaan, maar dit is niet bepaald zonder risico.

Er is veel politie op de been en er worden veel VAG auto's staande gehouden en gecontroleerd. Er wordt dan met namen gekeken naar de staat van de auto. Van horen zeggen heb ik gehoord dat zodra er ook maar een paar zaken niet kloppen, de kentekens van de auto kan inleveren en je auto moet laten staan en zorgen dat deze wordt weggehaald via een onder andere een autoambulance. Dit was vorig jaar ook al het geval met een paar bekende VAG scene Instagrammers, zoals @Zedsly.

Toch durft deze mooie gele Audi RS4 Avant B5 het wel aan om lekker te chillen bij het bekende "Mischkulnig" tankstation in Velden waar veel liefhebbers verzamelen.
Samen met nog een zilveren exemplaar lijkt het erop dat ze toch aardig lak hebben aan de regels rondom de Wörthersee en dat is maar goed ook.

Benieuwd wat we wellicht nog meer voorbij gaan zien komen rondom Velden, want het schijnt dat de fans zich verplaatsen naar Bolzano in Italië.

Deze Audi RS4 is een durfal!Klik op de foto voor meer foto’s van deze spot!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag