Deze Aston Martin V12 Vantage zien we voor het eerst

Deze Aston Martin V12 Vantage zien we voor het eerst

Nagenoeg alle supercars die een Nederlands kenteken toegekend krijgen worden redelijk vlug gespot. Porsche 911's, Audi S6'en en andere auto's van dat kaliber laten soms wat langer op zich wachten, maar auto's zoals de moderne Astons, Ferrari's en Lamborghini's verschijnen vaak wel gauw op de site. Deze V12 Vantage Roadster is echter een uitzondering, na drie en een half jaar werd hij vandaag pas voor het eerst gespot.

Het is in mijn ogen een van de mooiere, en zeldzamere, moderne Aston Martins. Op Nederlands kenteken zijn er zelfs maar twee exemplaren te vinden. Dit in juni 2015 geïmporteerde exemplaar is lekker subtiel uitgevoerd, maar toch erg stijlvol. Spotter 'MercedesFreak' kwam de 517 pk sterke Brit tegen op de A12. Eén keer met het dakje verstopt, en vervolgens op de terugweg toch maar warm met het dak gesloten.

Slechts 101 stuks van de V12 Vantage Roadster werden er gebouwd, en het is daarom ook een erg gewilde en waardevolle Aston. Hij voorziet je niet van de allerbeste prestaties in modern supercarland maar je hebt wel een uniek bezit. Ook zal de auto je niet volledig teleurstellen, het moet, zeker zonder dak, wel een heuse rijbeleving opleveren. Mooi om te zien dat er dus ook bij dit exemplaar voor plezier boven investering wordt gekozen.

Deze V12 Vantage zien we voor het eerst

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws